Благодаря на колегата с тъмносиня 145-ца за осигуреното предимство на кръстовището на В. Левски и Графа. Софийска регистрация, мисля 8984, без претенции да съм напълно точна в помненето..
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеА па тоапа тоааа оня Brazen секи ден го гледам тука в кварталада земе да се обади да пием нескафе
Днес около 9.45 на бул Иерусалим - на светофара с локалното на Цариградско - засечена ярко червена 146-ца с клубен стикер и мисля, че имаше змии на калниците. Колегата да ме извини че не го поздравих -бях с температура... и бързах за лекаря...sigpic
Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеБлагодаря на колегата с тъмносиня 145-ца за осигуреното предимство на кръстовището на В. Левски и Графа. Софийска регистрация, мисля 8984, без претенции да съм напълно точна в помненето..Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщениечервена алфа 155 вт4043вк или 4340 не запомних на константин величков днес в 7:50ч2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Да си признава кой беше колегата с ГТВ-то което беше паркирано при магазин 345 в кв.Банишора около 19-20:00 часаДа Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Колегата със сива 156 с номер OB, който искаше да ми мине през краката на пешеходната пътека на Гоце Делчев преди малко - разбирам, че по селата нямате пешеходни пътеки, но почети правилника поне - ти трябва да спреш, а не аз!GTV 2.0 TS '95
Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеДнес около 18 часа на "жълтите павета" едно черно GT, оперирано от колежка...
Това всеки ден го гледам до офиса. Паркира на гърба на БНБThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Днес сутринта от кв.Надежа посока Надлеза забелязана сина 159ка и към 12-13:00, 156ца с големият спойлер и бели джанти на ул.Христо Силянов при 8ма поликлиника в кв.Надежа и към 19:30-40-50 ДИВАКА на надлез НадеждаLast edited by Galof; d.m.y г., 00:10.Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
Comment